Gevederde Slang  
Gevederde Slang » 2012 » Versnelling van tijd en de Schumann resonantie

Versnelling van tijd en de Schumann resonantie

Versnelling van tijd en de Schumann resonantie
Tag: 2012

Gerelateerd nieuws

Dinsdag 21 augustus 2007

Onze planeet zendt - net als andere hemellichamen - een onhoorbare elektronisch meetbare pulsering uit. Dit wordt de Shumann resonantie genoemd, naar zijn ontdekker dr. W. Schumann.
De Schumann resonantie is altijd constant geweest met een trilling van 7, 84 Hertz. Volgens Amerikaanse onderzoekers is deze trilling aan het veranderen. In 1987 begon de frequentie langzaam te verhogen en in 1994 was de frequentie al 8,7 Hertz en is nog steeds stijgende.
Het lijkt erop alsof de planeet aarde jarenlang "in slaap" is geweest en nu langzaam wakker wordt. Een grafische voorstelling van de stijging van de frequentie wijst uit dat we in het jaar 2012 uitkomen op zo'n 13 Hertz. Dat betekent dat we rond die tijd het gebied van hoge waakzaamheid binnentreden. Op het huidige niveau van de evolutie neemt volgens de Maya kalender de snelheid van de transformatie van het bewustzijn toe en hierdoor lijkt het alsof de tijd sneller gaat dan ooit tevoren.
Het wordt voor ons mensen van toenemend belang om de instrumenten te vinden om onze individuele ontwikking op één lijn te brengen met het hogere kosmische plan.