Gevederde Slang  
Gevederde Slang » Aliens en UFO's » Mysterieuze bolvormige lichten boven het Belgische Ronse.

Mysterieuze bolvormige lichten boven het Belgische Ronse.

Gerelateerd nieuws

Dinsdag 5 maart 2013

Verschillende inwoners van het Belgische plaatsje Ronse zijn in de nacht van 27 februari opgeschrikt door vijf heldere bolvormige lichten. De lichten waren zo fel dat mensen er wakker van werden.

Johny Deconinck werd wakker toen de kamer plotseling verlicht werd. Hij maakte zijn vrouw wakker en samen keken ze naar het verschijnsel. Het stel dacht in eerste instantie aan werkzaamheden aan de Belgacommast, maar daar was niets te zien. Nadat Johny een foto had gemaakt ging hij weer naar zijn bed.

’s Morgens was er op dezelfde plek niets meer te zien. Johny stuurde de foto naar het Belgische meldpunt voor UFO’s en de foto zal vervolgens doorgestuurd worden naar een fotospecialist.
Ook Jean-Claude Ansselin zag de lichten boven zijn woning. Hij werd om 2 uur en om 4 uur wakker van de mysterieuze lichten en ook hij wil graag weten wat het is geweest.

De militaire dienst voor Vliegbewegingen liet weten dat er die nacht geen vluchten waren boven Ronse en bij de politie zijn geen meldingen binnengekomen.