Gevederde Slang  
Gevederde Slang » Aura » Wat is een aura?

Wat is een aura?

Wat is een aura?
Tag: Aura

Gerelateerd nieuws

Zondag 6 mei 2007

Een aura is een energieveld rondom mensen en andere levende wezens. Het geeft door middel van kleuren aan hoe je gezondheid en/of je gemoedstoestand er voor staat.
Sommige mensen zijn van nature in staat de aura bij zichzelf en bij anderen waar te nemen en te lezen. De meeste mensen kunnen zich de kunst van het auralezen met veel geduld en veel oefenen ook aanleren. De kleuren in de aura staan voor bepaalde karaktertrekjes. Iemand met een overwegend rode kleur in zijn aura zou bijvoorbeeld temperamentvol zijn. Iemand met overwegend blauw in zijn aura is meestal een rustig persoon.
Kleuren kunnen veranderen naarmate je gemoedstoestand verandert. Een somber persoon zal grijstinten en misschien zelfs zwart in zijn aura hebben. Een vrolijk persoon zal daarentegen veel heldere kleuren zoals geel en oranje in zijn aura hebben. Een aura hoort gesloten te zijn. Wanneer er "gaten" waarneembaar zijn dan wijst dat op een ziekte of afwijking. Een paranormaal genezer of aurareader probeert deze "gaten" als het ware te dichten.