Gevederde Slang  
Gevederde Slang » Complotten » Chemtrails

Chemtrails

Gerelateerd nieuws

Zondag 12 augustus 2007

Wat zijn chemtrails nu eigenlijk?
Sommigen zeggen dat we besproeid worden met chemicaliën, anderen menen dat het een normaal fenomeen is wat vaker voorkomt bij temperatuurschommelingen. Gewone vliegtuigstrepen (contrails) worden gevormd als gevolg van de uitstoot van waterdamp. De warme vochtige lucht die door de vliegtuigmotor wordt uitgestoten mengt zich met koude lucht op grote hoogte in de atmosfeer waardoor ijskristallen worden gevormd, zichtbaar als contrails.
Contrails verdwijnen na 5 tot 10 minuten. Chemtrails zijn veel hardnekkiger en kunnen urenlang blijven hangen in de lucht. Ze lijken ook uit een vaste massa te bestaan, die dikker en compacter is dan contrails. En in plaats van op te lossen breiden chemtrails juist uit. De dikke streep in de lucht wordt nog veel dikker en waaiert vervolgens uit tot een platte nevel waar nauwelijks zonlicht doorheen kan schijnen.
Chemtrails kunnen een heel netwerk van parallelle lijnen vormen. De grote vraag is nu: hoe schadelijk zijn chemtrails en wie zitten erachter? Worden we besproeid met chemicaliën om ons DNA te wijzigen? Hebben we te maken met geheime militaire operaties? Of zijn ze bedoeld om de bevolkingsgroei in te dammen door ziekten te verspreiden?
Volgens de Canadese journalist William Thomas leggen chemtrails een aluminiumoxide "zonnescherm" in de atmosfeer om het globale opwarmen van de aarde in te perken. In de voorspellingen van de Hopi-indianen zouden chemtrails de tekenen van grote veranderingen zijn. Chemtrails zouden zware substanties op de aarde neer laten dalen, wat gepaard gaat met een toename van UFO-verschijningen.
Ook spreken de Hopi's van veranderingen in ons DNA, wat tegen het einde van het jaar 2012 voltooid zou moeten zijn…