Gevederde Slang  
Gevederde Slang » Geestverschijningen » Het gevaar van het "glaasje draaien"

Het gevaar van het "glaasje draaien"

Gerelateerd nieuws

Maandag 20 augustus 2007

Marion was vijftien toen ze liet verleiden tot een spelletje "glaasje draaien" met schoolvrienden. Ze kreeg contact met een geest die zich "Romulus" noemde en dat was het begin van een jarenlange nachtmerrie. Het eerste teken dat er iets verkeerd was gegaan tijdens de Ouija-sessie kreeg ze toen ze vlak voor kerst haar moeder hielp met het bereiden van het avondeten. Ze voelde ineens iets kouds achter haar rug, alsof iemand zijn ijskoude vingers op haar schouders wilde leggen. Ze draaide zich om in de verwachting dat het haar broer was, maar er was niemand te zien.
In de weken die volgden had ze vaker het gevoel dat ze door onzichtbare ogen begluurd werd. Begin januari 1987 opende ze op een ochtend haar kledingkast en zag in de kraag van een jas iets zitten. Een gedaante in een donkere monnikspij met een zwarte kap, waaronder geen gezicht te zien was.
Kort na deze ervaring kwamen er steeds meer kleine mannetjes gekleed in pijen met kappen en als ze heel dicht bij Marion kwamen staan, zag ze soms de gloeiende ogen en bewegende skelethanden.
Vanaf dat moment bleven de monniken opduiken, waar ze ook ging. In het voorjaar van 1987 kreeg Marion een aanval van hysterie. Haar moeder –die aanvankelijk dacht dat haar dochter fantaseerde- besefte dat het ernst was.
Marion zegt zegt over het incident dat ze voelde dat de monniken in haar kropen en dat ze de controle over haar ledematen verloor. Het was de eerste van een reeks hysterie-aanvallen. In diezelfde periode begonnen de "monniken" Marion opdrachten te geven, zoals het doorsnijden van haar polsen.
Marion kwam al spoedig in het psychiatrische circuit terecht, maar geen enkele psychiater wilde het verband leggen tussen Marion's aanvallen van hysterie en het Quijaspel. Haar verhalen over de monniken werden amper serieus genomen en afgedaan als waanvoorstellingen. In de zomer van 1992 kwam de oplossing, een paranormaal genezeres kon de monniken bij Marion zien en wist ze binnen een paar weken uit te drijven. Ze zijn tot op heden nog niet weer teruggekomen.