Gevederde Slang  
Gevederde Slang » Graancirkels » Graancirkels, boodschappen van de Goden?

Graancirkels, boodschappen van de Goden?

Gerelateerd nieuws

Dinsdag 21 augustus 2007

In augustus 1991 schreef een Engelse graancirkelonderzoeker de boodschap "Talk to us" in een graanveld. Een paar dagen later verscheen er een merkwaardige inscriptie nabij Alton Barnes in Wiltshire, wat wordt gezien als een antwoord op de vraag.
De Engelse archeoloog Michael Green identificeerde de vreemde letters van een onbekende taal als een soort Hebreeuws. Van links naar staat er volgens Green: "Phehthi" of "Ptah" (de Egyptische god van de schepping) en "Cheche" of "Ea-Enki"(de Sumerische god van de schepping). De oude Sumeriërs kenden een tiende planeet in ons zonnestelsel, genaamd Nibiru. Dat bleek uit de ontcijfering van de minstens 6000 jaar oude kleitabletten.
De planeet zou bewoond zijn door de Anunnaki (ook wel Nefilim genoemd). De leider van de Anunnaki, die naar de aarde zouden zijn gekomen heette Ea of Enki (in Egypte Ptah genoemd). Hij zou - volgens de Sumerische kleitabletten - verantwoordelijk zijn voor de schepping van de mens. Genesis 1:26: "En God zeide; laat ons de mensen maken, naar ons beeld, als onze gelijkenis."
Tegen wie sprak God? Is het soms Enki/Ptah en zou het kunnen dat er door middel van genetische manipulatie is ingegrepen in de geschiedenis van de mensheid? Zijn de goden weer onder zijn en is dit de manier – het maken van pictogrammen in graanvelden – om ons iets duidelijk te maken?