Gevederde Slang  
Gevederde Slang » Indianen » Stargate in Peru?

Stargate in Peru?

Gerelateerd nieuws

Maandag 17 september 2007

Jorge Luis, een lokale gids trof tijdens de voorbereidingen op zijn werkzaamheden als gids in Peru een mysterieuze tempel aan.
Volgens eigen zeggen herkende hij de tempel uit zijn dromen. In deze telkens terugkerende dromen zag hij een kleine openstaande deur waaruit een blauwig licht kwam. Het gebied werd al snel overspoeld door archeologen en andere onderzoekers.
Uit de gesprekken met de lokale indianen bleek dat zij een legende kenden over een "doorgang naar het land der goden". Helden van lang geleden zouden door de deur zijn gegaan om een glorieus en onsterfelijk leven te leiden. Een andere legende vertelt dat in de tijd van de verovering van Peru door de Spanjaarden de Inca priester Amura Meru naar de bergen vluchtte met de heilige gouden schijf om zich te verbergen voor de plunderende Spanjaarden.
Uiteindelijk kwam hij bij de mysterieuze deur, die bewaakt werd door sjamanen priesters.
Na een ritueel werd de deur geopend en kwam er een blauw licht uit de tunnel. Meru heeft de gouden schijf aan de sjamanen gegeven en is door de deur gegaan. Niemand heeft hem ooit terug gezien. Archeologen ontdekten naast de deur een uitsparing waar precies een kleine schijf in zou passen…