Gevederde Slang  
Gevederde Slang » Mysterieuze gebieden » De Tamils en Lumeri

De Tamils en Lumerië

Gerelateerd nieuws

Dinsdag 29 maart 2011

Naar eigen zeggen zijn de Tamils afkomstig van het gezonken continent Lemurië. Hun voorouders zouden zijn gevlucht naar India, Sri Lanka, Indonesië, Maleisië en Madagaskar.
Dit komt sterk overeen met oude geschriften die spreken van enorme zondvloeden die het land onder water zetten.

Wetenschappers erkennen dat de taal, cultuur en literatuur van de Tamils onder de oudste ter wereld kunnen worden geschaard.
Archeologen hebben vele eieren en skeletten van de zogenaamde Sauropoden opgegraven in het gebied. (Sauropoden behoren tot de grootste plantenetende dinosauriërs die ooit op aarde hebben geleefd).
De Sangam, de oudste bekende literatuur van de Tamils spreken van reptielachtige wezens die naast de mensen leefden.
Dezelfde geschriften spreken ook over vliegende strijdwagens, die veel later opnieuw opduiken in de overleveringen van andere culturen.

Ook is het bewijs gevonden voor meer dan 500 000 jaar oude menselijke nederzettingen in Sri Lanka. Sri Lanka bevat ook enorme ondergrondse grottenstelsels, waar mensen hebben gewoond. Boeddhisten hebben deze later veranderd in tempels.
Overleveringen uit dit gebied spreken over ondergrondse bewoners en reuzen die leefden vóór de zondvloed. Mahasona is de naam van een Sri Lankese reus die werd afgeschilderd als demoon.

Tamil Nadu is wellicht het meest bekend vanwege de oudste wolkenkrabbers ter wereld. Er zijn er meer dan 30 000 en staan verspreid over het gebied. Sommige zijn duizenden jaren oud.
Westerse onderzoekers doen altijd hun best om de geschiedenis van de Tamils te verdoezelen, want het verleden van de Tamils komt niet overeen met de westerse kijk op de geschiedenis van de mensheid.