Gevederde Slang  
Gevederde Slang » New age » Indigo's, kinderen met een hoger bewustzijn

Indigo's, kinderen met een hoger bewustzijn

Indigo's, kinderen met een hoger bewustzijn
Tag: New age

Gerelateerd nieuws

Dinsdag 21 augustus 2007

Sinds de jaren negentig van de vorige eeuw zijn veel kinderen geboren als NieuweTijds-kinderen. Ze worden ook wel indigo-kinderen genoemd vanwege de diepblauwe kleur in hun aura.
Zij zijn de voorlopers van een evolutionaire stap in de geschiedenis van de mensheid, de transformatie naar een hoger bewustzijn. Indigo's kenmerken zich door hun onafhankelijke instelling. Ze varen hun eigen koers en weten precies wat ze nodig hebben en leren alleen de dingen die ze interessant vinden.
Het komt nogal eens voor dat ze hun opleiding vroegtijdig afbreken omdat ze het gevoel hebben dat ze voldoende geleerd hebben. Indigo's denken in beelden, hebben een levendig voorstellingsvermogen en enorme fantasie. Ze kunnen volkomen opgaan in hun eigen innerlijke wereld, die voor hun even reëel is als de buitenwereld.
Ze hebben paranormale vermogens en kunnen energieën voelen. Sommige kinderen hebben zelfs genezende gaven. Maar indigo's zijn ook heel gevoelig voor zintuiglijke prikkels en hebben moeite met concentreren. Ze zijn snel afgeleid en lijken niet te willen luisteren. Vaak wordt hun onaangepaste gedrag ten onrechte gezien als een vorm van ADHD (Attention Deficit Hyperactivity Disorder).
Echter, als de Nieuwe Tijd aanbreekt zal blijken dat deze kinderen uitstekend daarin passen.