Gevederde Slang  
Gevederde Slang » Aliens en UFO's » UFO-waarnemingen door astronauten

UFO-waarnemingen door astronauten

Gerelateerd nieuws

Vrijdag 22 juni 2007

In 1985 verscheen de astronaut Gordon Cooper, een van de eerste Amerikanen die rond de aarde cirkelde, voor de commissie van de Verenigde Naties. Hij legde een verontrustende verklaring af:
"Ik geloof dat buitenaardse vervoermiddelen en hun bemanning de aarde bezoeken vanaf andere planeten".
Hij verklaarde dat hij in 1951 tijdens een vlucht rond de aarde in staat was een hoop vluchten van "hen" te observeren. Ze zouden meerdere ruimteschepen hebben van verschillende afmetingen. Sinds de oprichting van NASA in 1958 heeft een aantal piloten en astronauten verklaringen afgelegd over waarnemingen van UFO's. Ondanks de geloofwaardigheid van deze piloten weigerde NASA hen te steunen. Beeldmateriaal werd niet openbaar gemaakt. De astronauten van Apollo 11 zouden volgens geruchten geen moment alleen op de maan zijn geweest, maar in de gaten gehouden zijn door een buitenaardse intelligentie. NASA blijft echter volhouden dat de astronauten niets ongewoons hebben waargenomen op de maan.
Hier volgt een voorbeeld van een gesprek tussen de bemanning van Apollo 11 en Mission Control dat geheim gehouden zou zijn: Apollo 11: "Wat was dat? Wat was dat verdorie? Ik wil weten wat het was. Het waren grote jongens, sir… O, god, niet te geloven".
NASA: "Wat? Wat gebeurt er in hemelsnaam?"
Apollo 11: "Ze zijn hier, onder de oppervlakte".
NASA: "Wie zijn er? Mission Control roept Apollo 11".
Apollo 11: "Roger, we zijn er alledrie. Maar we hebben bezoekers aangetroffen. Ze moeten er al een tijdje zijn, als je die installaties ziet. Ik verzeker je dat hier andere ruimteschepen zijn. Ze staan in rijen opgesteld aan de andere kant van de kraterrand". Het is onmogelijk om na te gaan of het UFO-incident met Apollo 11 werkelijk heeft plaatsgevonden, het bewijs is flinterdun.