Gevederde Slang  
Gevederde Slang » Aliens en UFO's

Voetbalwedstrijd stilgelegd wegens UFO-verschijningen

Gerelateerd nieuws

Dinsdag 4 november 2014

Op 27 oktober 1954 keken tienduizend fans naar een voetbalwedstrijd in het Stadio Artemi Franchi in Florence. Na de rust waren alle ogen plotseling op de hemel gericht en de wedstrijd werd stilgelegd.
De fans en de spelers waren getuigen van een aantal UFO’s die boven het stadion bewogen.

Oud-speler Ardico Nagnini herinnert zich het gebeuren nog goed: “Het leek op een ei en bewoog heel langzaam en er viel zilverkleurig glitterspul naar beneden…”
Ook een toeschouwer herinnert zich het voorval: “Ze bewogen erg snel en stopten plotseling. Het leken net Cubaanse sigaren. Ik denk dat het buitenaardsen waren, ik kan geen andere verklaring bedenken.”

De voorzitter van het Italiaanse Nationale UFO-centrum vertelt dat de kranten in die tijd schreven over buitenaardsen van Mars. Interessant is ook het glinsterende materiaal wat uit de lucht viel, het werd “engelenhaar” genoemd.
Dit materiaal werd onderzocht in een laboratorium van de Universiteit van Florence, het bleek borium, silicium, calcium en magnesium te bevatten. Het is niet duidelijk of het materiaal in verband kan worden gebracht met de UFO-verschijningen.

Giorgio Batini was in die tijd journalist van La Nazione, hij kreeg talloze telefoontjes over de UFO-verschijningen. Zelf zag hij die dag glinsterende bollen in de lucht.


Vreemde signalen afkomstig van E.T.?

Gerelateerd nieuws

Maandag 19 mei 2014

De Britse astronoom Jocelyn Bell Burnell stond in 1967 voor een raadsel toen ze signalen opving van buiten ons zonnestelsel. Later bleek dat de signalen afkomstig waren van pulsars.
Nu zijn er wederom mysterieuze signalen opgevangen, de zogenaamde korte radioflitsen, die niet zijn te verklaren. Sommigen denken dat het om boodschappen gaat die afkomstig zijn van buitenaardsen.

De eerste korte radioflits werd in 2007 opgevangen. Het was geen fout in de meetapparatuur, dat bleek uit een onderzoek dat bijna een jaar heeft geduurd. Het eerste signaal van slechts enkele milliseconden is vernoemd naar haar ontdekker, Duncan Lorimer.

Naar schattingen komen wel 10 000 korte radioflitsen per dag voor, maar pas in april 2014 ving de enorme radiotelescoop in Puerto Rico een signaal op en dat was de bevestiging dat de mysterieuze signalen echt zijn.
Het zou kunnen gaan om samensmeltende witte dwergsterren, botsende neutronensterren of signalen afkomstig van een buitenaardse beschaving.
Er is echter veel meer onderzoek nodig om zekerheid te krijgen over de herkomst van de signalen.


Mysterieuze bolvormige lichten boven het Belgische Ronse.

Gerelateerd nieuws

Dinsdag 5 maart 2013

Verschillende inwoners van het Belgische plaatsje Ronse zijn in de nacht van 27 februari opgeschrikt door vijf heldere bolvormige lichten. De lichten waren zo fel dat mensen er wakker van werden.

Johny Deconinck werd wakker toen de kamer plotseling verlicht werd. Hij maakte zijn vrouw wakker en samen keken ze naar het verschijnsel. Het stel dacht in eerste instantie aan werkzaamheden aan de Belgacommast, maar daar was niets te zien. Nadat Johny een foto had gemaakt ging hij weer naar zijn bed.

’s Morgens was er op dezelfde plek niets meer te zien. Johny stuurde de foto naar het Belgische meldpunt voor UFO’s en de foto zal vervolgens doorgestuurd worden naar een fotospecialist.
Ook Jean-Claude Ansselin zag de lichten boven zijn woning. Hij werd om 2 uur en om 4 uur wakker van de mysterieuze lichten en ook hij wil graag weten wat het is geweest.

De militaire dienst voor Vliegbewegingen liet weten dat er die nacht geen vluchten waren boven Ronse en bij de politie zijn geen meldingen binnengekomen.

Sigaarvormige UFO bij de vulkaan Popocatépetl in Mexico

Gerelateerd nieuws

Dinsdag 26 februari 2013

In oktober 2012 werd een merkwaardig fenomeen gefilmd. Een oplichtend object dringt de actieve vulkaan Popocatépetl (Mexico) binnen.

Het object zou een kilometer lang zijn en tweehonderd meter breed. Volgens dezelfde bron deed het fenomeen zich ook al in april voor, ook toen was er sprake van vulkanische activiteit.

Op 14 februari 2013 was er wederom sprake van toenemende UFO activiteit bij de vulkaan. En op 21 februari werden op de Mexicaanse televisie beelden getoond van een sigaarvormig object in de buurt van Popocatépetl.

Experts hebben geen antwoord op dit fenomeen.


Een nieuw bewijs voor buitenaards leven?

Gerelateerd nieuws

Maandag 24 oktober 2011

Twee toeristen hebben tijdens hun bezoek aan de Mamaus regio in het Amazonegebied video opnamen gemaakt van een vreemd wezentje. Het uiterlijk van het mensachtige wezen komt overeen met de vele beschrijvingen van de zogenaamde "grey's", buitenaardse wezens, die naar het schijnt, regelmatig de aarde bezoeken en mensen meenemen naar hun ruimteschip om ze te onderwerpen aan medische onderzoeken.
Naast het wezen is er ook een mysterieus licht vastgelegd op video.

De video is in handen gekomen van paranormaal onderzoeker Michael Cohen. Hij zegt dat de video is gemaakt in een gebied met intense UFO-activiteit. Buitenaardsen zouden volgens Cohen geïnteresseerd zijn in dit gebied vanwege de grote biologische diversiteit.

Is deze video het onomstotelijke bewijs voor het bestaan van buitenaardsen die de aarde bezoeken of is het toch niet meer dan een hoax?