Gevederde Slang  
Gevederde Slang » New age

Indigo's, kinderen met een hoger bewustzijn

Indigo's, kinderen met een hoger bewustzijn
Tag: New age

Gerelateerd nieuws

Dinsdag 21 augustus 2007

Sinds de jaren negentig van de vorige eeuw zijn veel kinderen geboren als NieuweTijds-kinderen. Ze worden ook wel indigo-kinderen genoemd vanwege de diepblauwe kleur in hun aura.
Zij zijn de voorlopers van een evolutionaire stap in de geschiedenis van de mensheid, de transformatie naar een hoger bewustzijn. Indigo's kenmerken zich door hun onafhankelijke instelling. Ze varen hun eigen koers en weten precies wat ze nodig hebben en leren alleen de dingen die ze interessant vinden.
Het komt nogal eens voor dat ze hun opleiding vroegtijdig afbreken omdat ze het gevoel hebben dat ze voldoende geleerd hebben. Indigo's denken in beelden, hebben een levendig voorstellingsvermogen en enorme fantasie. Ze kunnen volkomen opgaan in hun eigen innerlijke wereld, die voor hun even reëel is als de buitenwereld.
Ze hebben paranormale vermogens en kunnen energieën voelen. Sommige kinderen hebben zelfs genezende gaven. Maar indigo's zijn ook heel gevoelig voor zintuiglijke prikkels en hebben moeite met concentreren. Ze zijn snel afgeleid en lijken niet te willen luisteren. Vaak wordt hun onaangepaste gedrag ten onrechte gezien als een vorm van ADHD (Attention Deficit Hyperactivity Disorder).
Echter, als de Nieuwe Tijd aanbreekt zal blijken dat deze kinderen uitstekend daarin passen.

Het Waterman tijdperk

Het Waterman tijdperk
Tag: New age

Gerelateerd nieuws

Maandag 21 mei 2007

Iedere 2160 jaar verschuift het lentepunt van het ene teken van de Dierenriem naar het ander. Volgens sommige New Age aanhangers zitten zijn we in 1997 overgegaan van het Vissentijdperk naar het Watermantijdperk. Volgens sommigen zou de mens een hogere staat van bewustzijn ervaren. Mensen zijn minder gericht op materiële zaken en zoeken hun weg in het spirituele. Geen oorlogen meer, maar geweldloze kracht. Niet dat we de komende jaren daar direct al iets van zullen merken, want we zitten nog met de naweeën van het Vissentijdperk. Maar langzamerhand zal de mens tot inzicht komen dat geweld niet de oplossing van problemen en conflicten kan bieden. De belangrijkste eigenschappen van de Waterman zijn: drang naar vrijheid, vernieuwing en idealisme. Deze eigenschappen zullen zich bij steeds meer mensen manifesteren in de komende jaren. De mens zou ook een genetische verandering ondergaan.
In de Universiteitskliniek van Los Angeles heeft men ontdekt dat veel mensen al een gemuteerd DNA hebben. Dit zou al vanaf de jaren 90 het geval zijn bij ongeveer 50 miljoen mensen. Het gemuteerde DNA zou een hogere graad van bewustzijn bewerkstelligen.