Gevederde Slang  
Gevederde Slang » Aura

Kirlianfotografie

Kirlianfotografie
Tag: Aura

Gerelateerd nieuws

Dinsdag 6 november 2007

Kirlianfotografie is een methode om de aura zichtbaar te maken. Deze methode werd ontwikkeld in de jaren 30 door het Russische echtpaar Kirlian. Semyon Kirlian ontdekte "per ongeluk" het fenomeen tijdens onderhoudswerkzaamheden aan een hoogspanningsmachine. Hij kwam in aanraking met onschuldige elektronen en zag een zichtbare gloeidende straling rond zijn handen die hij later op foto kon vastleggen.
Samen met zijn vrouw Valentina Kirlian heeft hij veel onderzoek gedaan naar het fenomeen. De aura is een uitstraling van biofonen, dat zijn zeer kleine lichtdeeltjes waarvan met behulp van een coronascoop, ofwel: een hoogfrequentiegenerator, een foto kan worden gemaakt van de uitstraling van de teen- en vingertoppen.
Het beeld wat uiteindelijk op papier verschijnt ontstaat door den chemische reactie in de aura onder invloed van de coronascoop. Deze chemische reactie produceert licht dat het fotopapier beïnvloedt en na ontwikkeling van het negatief krijgen we een Kirlianfoto van teen- en vingertoppen. Deze Kirlianfoto is een opname van de energetische situatie op dat moment. Onregelmatigheden kunnen een vroegtijdige aanduiding zijn van een ziekte of afwijking.

Aura-beelden

Aura-beelden
Tag: Aura

Gerelateerd nieuws

Maandag 4 juni 2007

Bekijk hieronder een korte opname waarin voorbeelden worden getoond van aura's.

Wat is een aura?

Wat is een aura?
Tag: Aura

Gerelateerd nieuws

Zondag 6 mei 2007

Een aura is een energieveld rondom mensen en andere levende wezens. Het geeft door middel van kleuren aan hoe je gezondheid en/of je gemoedstoestand er voor staat.
Sommige mensen zijn van nature in staat de aura bij zichzelf en bij anderen waar te nemen en te lezen. De meeste mensen kunnen zich de kunst van het auralezen met veel geduld en veel oefenen ook aanleren. De kleuren in de aura staan voor bepaalde karaktertrekjes. Iemand met een overwegend rode kleur in zijn aura zou bijvoorbeeld temperamentvol zijn. Iemand met overwegend blauw in zijn aura is meestal een rustig persoon.
Kleuren kunnen veranderen naarmate je gemoedstoestand verandert. Een somber persoon zal grijstinten en misschien zelfs zwart in zijn aura hebben. Een vrolijk persoon zal daarentegen veel heldere kleuren zoals geel en oranje in zijn aura hebben. Een aura hoort gesloten te zijn. Wanneer er "gaten" waarneembaar zijn dan wijst dat op een ziekte of afwijking. Een paranormaal genezer of aurareader probeert deze "gaten" als het ware te dichten.